Guro

Jeg er utdannet frisørmester, er innehaver og daglig leder i Frisør Huset AS i Stavanger. Jeg startet opp alene i Madlaveien 25. august 1994, etter 19 år i Madlaveien er vi nå godt etablert i St.Svithunsgate 11. Jeg tok min utdanning som frisør i Haugesund, og siden startet jeg min egen salong på Karmøy. Denne salongen drev jeg sammen med min søster i ti år, før jeg flyttet til Stavanger. I tillegg til frisørfaget har jeg utdannet meg innen tatovering.
Hos meg kan du få tatovert/pigmentert makeup. Det vil si permanent eyeliner, lipliner eller øyenbryn. Eller kanskje du har lyst på en piercing i øret, nesen eller i navlen. Du kan også få opplæring i å legge egen make-up, se under - om oss -

Jeg har lang erfaring med opplæring av frisører, og arbeider aktivt med faget i salongen til daglig. I Frisør Huset AS er vi opptatt av hver enkelt kunde, og har mange tjenester å tilby, så klikk deg videre og se hva som er av interesse for deg!

Luksus i praksis…

Astrid

Jeg tok læretiden min i Sandnes, er utdannet damefrisør, jobber mye med fargebehandlinger og dameklipp, herre klipp er også noe jeg er glad i å jobbe med. Jeg elsker faget mitt og stortives med å arbeide med mennesker. i 2014 kjøpte jeg min første del i Frisør Huset as, så nå er jeg medeier og har dermed fått større ansvarsområde og flere oppgaver.

Så stikk innom, eller bestill time på nett eller telefon!

Astrid går i mammaperm februar 2019, er tilbake igjen februar 2020 - vi ønsker lykke til

Kristina

Jeg er utdannet frisør og hårstylist fra Vilnius i Litauen. Her jobbet jeg i syv år på noen av landets største salonger, blant annet Salon+ og Expert. Jeg har alltid vært opptatt av lære mer og oppdatere meg på trender. Jeg har derfor deltatt på mange kursprogram med store varemerker, samt motemessen, Haute Coiffure Francaise i Paris.

Jeg har jobbet som frisør i Norge siden 2013, og er nå veldig glad for å være en del av det dyktige teamet i FrisørHuset. Jeg er selvstendig næringsdrivende frisør, og er så heldig å få leie meg inn i FrisørHuset`s lokaler.

Alle personer er unike, og jeg ser alltid på helheten når jeg skal fikse håret; stil, ansiktsform, farger, personlighet og selvsagt eget ønske.

Bestill time på nett, stikk innom eller ring for å booke time!

Velkommen!

Cathrine

Hei, jeg heter Cathrine Emilie og er lærling.

Jeg er fra Nærbø, og har gått på Gan Videregående hvor jeg tok frisørskolen. Etter skolen har jeg arbeidet som ryddehjelp i en frisørsalong på Nærbø, nå er jeg så heldig og har fått læreplass her i FrisørHuset. Som lærling på andre og siste året gir jeg 25% på all behandling når du bestiller hos meg.

Jeg tar imot bestillinger på tlf, online og dropin.

Stikk innom da vel, så ser vi om jeg kan hjelpe deg.

Velkommen.

Hilde

Hei jeg heter Hilde er frisør og bor i Stavanger. Jeg ha tidligere arbeidet i Stavanger, men de 7 siste årene har jeg hatt mitt virke på Hommersåk, men nå er jeg superklar for Stavanger igjen.

Jeg har arbeidet i faget siden år 2000, jeg er kreativ og tar en utfordring på strak arm. Jeg liker godt å arbeide bredt i faget, kreative klipping og farge, sminke, oppsett av hår og brudepynt, og selvsagt klipper jeg herrer. I tillegg vokser og farger jeg bryn mm.

Stikk innom da vell så finner vi på noe!

Velkommen.

Bestill time