Guro

Jeg er utdannet frisørmester, er innehaver og daglig leder i Frisør Huset AS i Stavanger. Jeg startet opp alene i Madlaveien 25. august 1994, etter 19 år i Madlaveien er vi nå godt etablert i St.Svithunsgate 11. Jeg tok min utdanning som frisør i Haugesund, og siden startet jeg min egen salong på Karmøy. Denne salongen drev jeg sammen med min søster i ti år, før jeg flyttet til Stavanger. I tillegg til frisørfaget har jeg utdannet meg innen tatovering.
Hos meg kan du få tatovert/pigmentert makeup. Det vil si permanent eyeliner, lipliner eller øyenbryn. Eller kanskje du har lyst på en piercing i øret, nesen eller i navlen. Du kan også få opplæring i å legge egen make-up, se under - om oss -

Jeg har lang erfaring med opplæring av frisører, og arbeider aktivt med faget i salongen til daglig. I Frisør Huset AS er vi opptatt av hver enkelt kunde, og har mange tjenester å tilby, så klikk deg videre og se hva som er av interesse for deg!

Luksus i praksis…

Astrid

Jeg tok læretiden min i Sandnes, er utdannet damefrisør, jobber mye med fargebehandlinger og dameklipp, herre klipp er også noe jeg er glad i å jobbe med. Jeg elsker faget mitt og stortives med å arbeide med mennesker. i 2014 kjøpte jeg min første del i Frisør Huset as, så nå er jeg medeier og har dermed fått større ansvarsområde og flere oppgaver.

Så stikk innom, eller bestill time på nett eller telefon!

Ingvild

Hei. Jeg heter Ingvild, jeg er frisør og har tidligere arbeidet i egen salong på Karmøy.

Jeg er nå så heldig å få arbeide i FrisørHuset med gode kolleger og kjekke kunder. I FrisørHuset ser jeg den lidenskapen for faget som ligger mitt hjerte nært, kunden er i fokus og kvalitet er viktig. Jeg har lang erfaring i frisørfaget, i tillegg til farge, klipping og permanent arbeider jeg med farging av vipper og bryn, samt voksing og napping av uønsket hårvekst i ansiktet.

Ta sjansen da vel, bestill time hos meg, vi snakkes.

Velkommen.

Cathrine

Hei, da er jeg tilbake i FrisørHuset.

Jeg er nå ferdig utdannet frisør i dame- og herrefaget, i tillegg har jeg utdannet med innen Manikyr og Pedikyr. I FrisørHuset ha jeg fått utvikle meg i frisørfaget og i andre nærliggende fag, så nå fikser jeg gjerne håret til hele familien din, og har du behov for lett fotpleie eller litt shellac på tå- eller fingernegler så fikser jeg det også. Jeg tar også hull i ørene om det skulle være ønskelig

Stikk innom da vell, så finner vi utav det…..

Bestill time