Guro

Jeg er utdannet frisørmester, er innehaver og daglig leder i Frisør Huset AS i Stavanger. Jeg startet opp alene i Madlaveien 25. august 1994, etter 19 år i Madlaveien er vi nå godt installert i St.Svithunsgate 11. Jeg tok min utdanning som frisør i Haugesund, og siden startet jeg min egen salong på Karmøy. Denne salongen drev jeg sammen med min søster i ti år, før jeg sluttet og flyttet til Stavanger. I tillegg til frisørfaget har jeg utdannet meg innen tatovering.
Hos meg kan du få tatovert/pigmentert makeup. Det vil si permanent eyeliner, lipliner eller øyenbryn. Eller kanskje du har lyst på en piercing i øret, nesen eller i navlen.

Jeg har lang erfaring med opplæring av frisører, og arbeider aktivt med faget i salongen til daglig. I Frisør Huset AS er vi opptatt av hver enkelt kunde, og har mange tjenester å tilby, så klikk deg videre og se hva som er av interesse for deg!

Luksus i praksis…

Astrid

Jeg tok læretiden min i Sandnes, er utdannet damefrisør, jobber mye med fargebehandlinger og dameklipp, herre klipp er også noe jeg er glad i å jobbe med. Jeg elsker faget mitt og stortives med å arbeide med mennesker. i 2014 kjøpte jeg min første del i Frisør Huset as, så nå er jeg medeier og har dermed fått større ansvarsområde og flere oppgaver.

Så stikk innom, eller bestill time på nett eller telefon!

Kristina

Jeg er utdannet frisør og hårstylist fra Vilnius i Litauen. Her jobbet jeg i syv år på noen av landets største salonger, blant annet Salon+ og Expert. Jeg har alltid vært opptatt av lære mer og oppdatere meg på trender. Jeg har derfor deltatt på mange kursprogram med store varemerker, samt motemessen, Haute Coiffure Francaise i Paris.

Jeg har jobbet som frisør i Norge siden 2013, og er nå veldig glad for å være en del av det dyktige teamet i FrisørHuset. Jeg er selvstendig næringsdrivende frisør, og er så heldig å få leie meg inn i FrisørHuset`s lokaler.

Alle personer er unike, og jeg ser alltid på helheten når jeg skal fikse håret; stil, ansiktsform, farger, personlighet og selvsagt eget ønske.

Bestill time på nett, stikk innom eller ring for å booke time!

Velkommen!

Cathrine

Hei, jeg heter Cathrine Emilie og er født 11.2.96

Jeg er fra Nærbø, og har gått på Gan Videregående hvor jeg tok frisørskolen. Etter skolen har jeg arbeidet som ryddehjelp i en frisørsalong på Nærbø, nå er jeg så heldig og har fått læreplass her i FrisørHuset. Som lærling gir jeg deler av det første læreåret 50% rabatt på oppgitt pris på all behandling. Etterhvert reduseres rabatten noe.
Allerede nå tar jeg imot kunder i noen disipliner, dette fremgår i menyen når du bestiller hos meg.
Stikk innom da vel, så ser vi om jeg kan hjelpe deg

Velkommen.

Bestill time