Frisør Huset AS ble etablert i 1994 av Guro Helgesen Aase.

Guro eier og driver fremdeles salongen, hun er daglig leder og arbeider daglig i salongen sammen med sine dyktige medarbeidere, se frisører.

Hos oss kan du føle deg trygg på at du blir behandlet av kvalifiserte personale.
Alle våre frisører har lang erfaring i faget, noen av oss har også spesialutdanning innen micropigmentering også kalt makeuptatovering, eller piercing av ører, nese og navle.

Vi holder oss stadig oppdatert om hva som beveger seg i motebildet ved å delta på kurs og seminarer lokalt, og ikke minst i utlandet. Og i tillegg sørger våre leverandører for at vi alltid har de beste produktene markedet har å by på.

Starlight: Nå kan du bli utøver i Starlight mikropigmentering eller makeup tatovering som mange kaller det. I Frisør Huset har vi kunnet tilby micropigmentering i over 20 år. Etterspørselen har mangedoblet seg etter at vi startet opp, nå har vi økt vår kompetanse og startet skole innen denne eldgamle kunst i moderne form.

Nå tilbyr vi også opplæring i å legge egen make-up. Du kan bestille eksklusiv time for deg selv, online eller på telefon, eller vi kan ta imot grupper (Max 6 personer) da kontakter du salongen for avtale.

Se brosjyre.

NYHET: Manikyr, Pedikyr, Shellac og lett fotpleie.

manikyr

Studenter får 15% studentrabatt på all hårbehandling.

Om du ikke allerede har bestilt time, logg deg inn i vår online bestilling for å bestille. her finner du en meny over alle behandlinger samt tid og frisør. Velkommen.

X
Bestill time